کارگردان «بازیهای کشتار همگانی» گفت: این نمایش در شرایطی آماده شد که کرونا به اوج خودش رسیده بود و قرنطینه و استرس ناشی از آن تمام جامعه را فرا گرفته بود. همین موضوع سبب شد تا موضوع مرگ را محور کارم قرار دهم. البته در فضای فانتزی و کمدی به این موضوع پرداخته شده است.
به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، کاوه نورمحمدی کارگردان نمایش «بازیهای کشتار همگانی» درباره این نمایش و دغدغهای که موجب تولید آن شده است، گفت: این نمایش در شرایطی آماده شد که کرونا به اوج خودش رسیده بود و قرنطینه و استرس ناشی از آن تمام جامعه را فرا گرفته بود. شخصا یکی از بستگانم را از دست دادم و این اتفاق تلخی بود. همین موضوع سبب شد تا موضوع مرگ را محور کارم قرار دهم. البته در فضای فانتزی و کمدی به این موضوع پرداخته شده است.
او همچنین درباره مخاطب هدف این نمایش و بازخوردها از آن بیان کرد: «بازیهای کشتار همگانی» برای عموم مردم طراحی شده است. زیرا همه ما با کرونا درگیر بودیم. بازخوردهایی که تاکنون داشتیم نیز بسیار خوب بوده است. در واقع مخاطبان ارتباط ویژهای با اثر برقرار میکنند. زیرا ما بیماری و شیوع آن را به صورت تلخ نشان ندادیم.
این کارگردان تئاتر در بخش دیگری از صحبتهایش درباره شرایط دو قطبی جامعه تئاتر که نسبت به اجرا رفتن یا تحریم با یکدیگر اختلاف نظر دارند؛ گفت: شخصا جز کار تئاتر، هیچ حرفه دیگری را بلد نیستم. خودم و تمام بچههای گروه نیز تحصیلکرده تئاتر هستیم و نمیتوانیم تئاتر کار نکنیم. تئاتر مکتبی انسانساز بوده و در هر جامعهای الزامی است. تئاتر جنبش ساز و فرهنگ ساز است؛ بنابراین چرا نباشد؟
نورمحمدی همچنین درباره همکاری با خانه هنرمندان ایران عنوان کرد: خیلی خوشحالم که با خانه هنرمندان ایران همکاری کردم. کل مجموعه خیلی حرفهای و دقیق عمل میکنند و کارشان روی حساب است. از همگی سپاسگزارم. در پایان باید بگویم از آقای لاریان بسیار ممنونم؛ زیرا خیلی به بچههای جوان میدان میدهند.
منبع: صبا