سومین نمایشگاه «دو واحد مجسمه سازی» که به همت «انجمن هنرمندان مجسمهساز ایران» و با دبیری «بیژن غنچه پور» برگزار شده تا ۲۶ بهمن در گالریهای پاییز و میرمیران برپاست.
به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران٬ «بیژن غنچه پور» دبیر سومین نمایشگاه دانشجویی «دو واحد مجسمه سازی» گفت: نمایشگاه «دو واحد مجسمه سازی» براساس دغدغه هیات مدیره دوره دهم انجمن شکل گرفت تا فضایی را برای نمایش آثار دانشجویان رشته مجسمه سازی سه دانشگاه تهران٬ هنر و نیشابور ایجاد کنیم.
او درباره معیار انتخاب آثار ارائه شده در این نمایشگاه گفت: طبق روال دو دوره پیش٬ هیات داوران متشکل از استادان دانشگاه های هنر، تهران و نیشابور٬ داوری آثار را برعهده داشتند و پس از داوری ۴۱ اثر از۳۵ هنرمند به این نمایشگاه راه پیدا کردند.
غنچه پوردرباره استقبال دانشجویان ازاین نمایشگاه گفت: با توجه به سابقه دو دوره پیش وشناختی که دانشجویان از روند برگزاری این نمایشگاه پیدا کرده اند٬ برای شرکت دراین رویداد برنامه ریزی کرده بودند و نمایشگاه «دو واحد مجسمه سازی» برای آن ها انگیزه لازم را برای حضور نمایشگاهی بوجود آورده است.
به گفته این مدرس دانشگاه٬ نمایشگاه «دو واحد مجسمه سازی»ازاین جهت که نخستین نمایشگاهی است که بیشتردانشجویان در آن اثرشان به نمایش درمی آید٬ برای آن ها بسیاراهمیت دارد.
او افزود:این نمایشگاه همچون بسیاری ازنمایشگاه های دانشجویی از نقاط ضعف عاری نیست٬ هرچند که از دانشجویان انتظارخلق آثاری همچون مجسمههای استادان شاخص را نداریم؛ اما براساس اولویتهای درنظر گرفته شده از سوی هیات داوری٬ آثاری که ازکیفیت لازم، فضای تجربهگرا و خلاقانه برخوردار بودند به نمایشگاه راه پیدا کردند.
غنچه پوردر پایان این نمایشگاه را عاملی برای فکر کردن دانشجویان به پروژههای حرفهای و ورود به فضای حرفهای مجسمهسازی معرفی کرد و گفت: انجمن هنرمندان مجسمهساز با برنامهریزی و برگزاری این نمایشگاه به عنوان پل، سه دانشگاه هنر٬ تهران و نیشابور را به هم مرتبط کرده و زمینهای را بوجود آورده تا دانشجویان این دانشگاه ها دریک نمایشگاه گردهم جمع شوند.
«سعید شهلا پور» درباره نمایشگاه «دو واحد مجسمه سازی» گفت: ایده و فکر برگزاری این نمایشگاه بسیارارزشمند است و به نظرمن دراین نمایشگاه باید تنها دانشجویان سال چهارم مجسمه سازی شرکت کنند تا حداقل آثارشان به طورنسبی به پختگی رسیده باشد.
او درادامه برگزاری این نمایشگاه دانشجویی را اتفاق مثبتی عنوان کرد و گفت: در دانشگاه دانشجویان مجسمه سازی بیشتر با تکنیک و مراحل ساخت مجسمه آشنا می شوند و تازه با پایان دانشگاه آن ها باید سال ها تلاش کنند تا بتوانند راه شخصی خودشان را پیدا کنند.
«محمد حسین عماد» نیزدرباره نمایشگاه «دو واحد مجسمه سازی» گفت: برگزاری این نمایشگاه دانشجویی که حاصل برآیند کارسه دانشگاهی است که درآن مجسمه سازی تدریس می شود؛اتفاق بسیارخوشایندی است٬ اما ای کاش در کنارعنوان اثر و نام هنرمند٬ نام دانشگاه هم ذکر می شد تا بهتر می توانستیم با شیوه تدریس دراین دانشگاه ها آشنا شویم.
او ادامه داد: آثاراین نمایشگاه به خوبی نشان می دهد که هنرمندان جوان درحال نوجویی و کسب تجربه هستند و هنوز نتوانسته مسیراصلی خود را پیدا کنند و به صدای شخصی خود در مجسمه سازی برسند.
این مجسمه ساز ادامه داد: با شناختی که از برخی از هنرمندان شرکت کننده دراین نمایشگاه دارم٬ آثارآن ها به نوعی بازنمود زندگی شخصی و زیست و بوم شان است که از این نظراین آثار ارزشمند هستند و در صورت پختگی هنرمندان در آینده می توانند موجد اتفاقات خوبی در مجسمه سازی ما باشند.
در نمایشگاه «دو واحد مجسمه سازی» آثار احسان گرمسیری ٬اشکان نژاد ابراهیمی ٬اکبر صدری٬ آلاله توپچی٬ الهام شکری٬پونه رجب دوست٬جهانبخش امیربیگی٬حسین شیری٬ درنا فابری٬ دلارام ایزدی٬ دنیا فاضل نیا٬سارا آبیار٬سبحان هاشمی پور٬ستایش اکبریان٬سروش صناعی فرید٬سولماز اعلمی٬ سیاوش روغنیان٬سینا خاتمی٬ شقایق قلیخانی٬شهرزاد اکبری٬ شیوا نصیری٬ فاطمه الساعدی٬ کمند یعقوبی٬مانی رامهرمزی ٬محمدحسین خاتمی فر٬ محمدمهدی وزیرپور٬ مریم امیر٬ مهشید میرعزیززاده٬ میلاد شهرآبادی٬نرگس تخت کشیان٬ نگین شریفی٬نیما فصیح٬هانیه محمودی٬هما کیانی و وحید پاپی راد به نمایش درآمده است.