مهدی نعمتی کارگردان نمایش اتاق خاکستری درباره این نمایش و دغدغهای که موجب تولید آن شده است، گفت: این نمایش برای من از وقتی جالب شد که متن آن را خواندم. به زوجهایی فکر میکردم که بعد از ازدواج و تصمیم برای به دنیا آوردن فرزند، کودک خود را از دست میدهند. از خود میپرسیدم که آنها باید چه کاری انجام دهند؟ از این رو باید بگویم که این اثر چالش قشنگی دارد؛ به خصوص اینکه زوج داستان، سه نوزاد خود را از دست میدهند.
به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، او همچنین درباره مخاطب هدف این اجرا و بازخوردها از آن بیان کرد: مخاطب خاص ما بیشتر زوجهای جوان و اکثرا خانوادهها هستند. بازخوردها از این اثر تاکنون عالی بوده است ولی متاسفانه استقبال در اکثر سالنها بسیار کم است.
این کارگردان تئاتر در بخش دیگری از صحبتهایش درباره شرایط دو قطبی جامعه تئاتر که نسبت به اجرا رفتن یا تحریم با یکدیگر اختلاف نظر دارند؛ گفت: نه تنها جامعه ما بلکه اکثر جوامع به هنر نیاز دارند. این نیاز به تئاتر وجهه خاصتری نیز پیدا میکند. زیرا تئاتر صرفا نباید جنبه سرگرمی داشته باشد، بلکه باید آموزنده هم باشد. شخصا کاری به گروهها و بقیه موارد ندارم اما یک تئاتری با هنرش زنده است. به این ترتیب تا زمانی که تئاتر کار نکند، با خود درگیری ذهنی دارد. ما به عنوان یک هنرمند با هنرمان زندگی میکنیم.
نعمتی همچنین درباره همکاری با خانه هنرمندان ایران بیان کرد: من در کل به خانه هنرمندان مدیونم. زیرا با همه مشکلات در کنارم بودند. به واقع این حمایت را لمس میکردم. از مدیریت خانه هنرمندان ایران و همکاران محترمشان کمال تشکر را دارم.
او در پایان گفت: همیشه در پایان صحبتهایم درباره تئاتر، جملهای از شکسپیر به ذهنم یادآوری میشود که تمام پاسخها در آن نهفته است که مسئله این هست پس من هستم. بنابراین به عنوان کارگردان تا توان دارم با تئاتر زندگی میکنم.