شش نمایشگاه تجسمی عصر جمعه ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ در گالریهای خانه هنرمندان ایران افتتاح شدند
نمایشگاه «مرزی برای دیدن» شامل ۳۲ طراحی چاپ دستی و کلاژ آثاری از سارا کاوه در گالری استاد میرمیران آغاز به کار کرد. سارا کاوه درباره این نمایشگاه بیان کرد: موضوع اصلی آثار، فریم بندی و قاببندی و ماحصل سه سال فعالیت من است. این آثار شامل طراحیهایی با جوهر و به شیوه چاپ دستی و کلاژ هستند.
همچنین نمایشگاه «زیبایی در جنگ» نیز عنوان نمایشگاه عکسی از فاطیما حسینی است که در گالری استاد ممیز خانه هنرمندان ایران افتتاح شد. حسینی عنوان کرد: این نمایشگاه شامل ۲۳ عکس، یک ویدئوآرت و در مجموع ۲۴ اثر است که تجربههای زیسته من از حضور در افغانستان بعد از ۲۷ سال را دربرمیگیرد. این نمایشگاه تصاویری از زنان افغان در زمان جنگ است.
«رویداد هنری فاصله» نیز به همت گروه «سفر هنر» در گالریهای استاد نامی و بهار آغاز به کار کرد. سحر عشقی کیوریتور این نمایشگاه اظهار کرد: آثار حاضر در این نمایشگاه نتیجه برگزاری رویدادی هنری با موضوع فاصلهگذاری اجتماعی در شرايط شيوع بيماری کرونا است. محمدهادی فدوی از منظر هنر نقاشی، دکتر حسین فکرآزاد از منظر جامعهشناسی و گروه سفر هنر نیز به عنوان برگزار کننده رویداد فاصله داوری این آثار را برعهده داشتهاند. همچنین ۱۴ اثر از ۱۳ هنرمند مهمان نیز در این نمایشگاه در معرض نمایش قرار داده شده است.
نمایشگاه عکس «نگاهی دیگر» مشتمل بر آثاری از ندا شیرازی، علیرضا علامهزاده و وحید سپهراد در گالری تابستان خانه هنرمندان ایران افتتاح شد. ندا شیرازی گفت: این نمایشگاه شامل ۹۷ اثر است و ۳۵ اثر از این تعداد، عکسهایی است که بیماران مبتلا به اوتیسم گرفتهاند. این نمایشگاه در واقع نگاهی دیگر به توانمندیهای بچههای اوتیسم دارد.
علیرضا علامهزاده نیز اظهار کرد: من به عنوان یک عکاس احساس میکردم که باید دغدغهای نسبت به جامعه اطراف داشته باشم. تلاش کردم که حرف این بچهها را در چشمهایشان نشان دهم. چون ابزارهای ارتباطی دیگر میتوانند نکاتی را پنهان کنند، اما چشمها نمیتوانند واقعیت را پنهان کنند.
نمایشگاه آثار طراحی محمدحسین تیکدرینژاد با عنوان «بالقلم» در گالری پاییز آغاز به کار کرد. این هنرمند کرمانی درباره آثارش عنوان کرد: این نمایشگاه شامل ۶۴ اثر است که در بازه زمانی دو ساله خلق شدهاند. این آثار با تکنیکهای مختلفی از جمله مداد، مرکب و ذغال روی کاغذ و مقوا انجام شده و سبکشان بیشتر فیگوراتیو-انتزاعی است که در مواردی هم به طور کامل انتزاعی باقی میماند.
نمایشگاه ابراهیم برفرازی هنرمند نقاش نیز با عنوان «مرثیهای برای یک رویا» در گالری زمستان افتتاح شد. وی گفت: این مجموعه شامل برخی از آثار من از سال ۹۴ تاکنون است که کارهایی فیگوراتیو یا پرتره هستند. در مجموع ۵۱ اثر در ابعاد کوچک و سه اثر در ابعاد بزرگ در قطعهای ۲۰ در ۲۰ تا بیش از دو متر در این نمایشگاه قرار دارند.
خانم نواتیارا مستشار سفارت اندونزی و آقای هنری وینایوکو از سفارت اندونزی، رضا دهقان مدیرکل اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کل کشور، اکبر نعمتالهی مدیرکل موزههای وزارت نفت، مجید فراهانی عضو شورای شهر تهران، احسان یلوه شهردار ناحیه ۱ شهرداری منطقه ۶ تهران، مینا مهری رئیس زیباسازی شهرداری منطقه ۶ تهران، جمعی از هنرمندان و شاعران افعانستان و … از جمله بازدیدکنندگان افتتاحیه این شش نمایشگاه بودند.
علاقهمندان برای بازدید از این نمایشگاهها میتوانند تا ۳۱ خرداد همه روزه (به استثناء شنبهها) از ساعت ۱۵ تا ۲۱ به خانه هنرمندان ایران مراجعه فرمایند.