احمد رضوی نقاشی که این روزها آثارش بر روی دیوار نگارخانههای خانههنرمندان چشم نوازی میکند میگوید سعی کرده است در این نمایشگاه به دغدغههای روز با دیدگاهی بینالمللی و چند فرهنگی، با توجه به سنتهای غنی و دیدگاههای متنوع بپردازد و درعینحال، آثار روح عالمانه شرقی خود را نیز حفظ کنند.
به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، نمایشگاه نقاشیهای احمد رضوی با عنوان «از رنگ به عشق و فریاد» عصر جمعه ۱۲ آبان ۱۴۰۲ در گالری بهار خانه هنرمندان ایران افتتاح شد.
احمد رضوی درباره دغدغهای که موجب تولید این آثار شده است، گفت: «سالها بود که در خصوص موضوعات مختلفی نقاشی میکردم؛ تعداد این آثار خیلی زیاد شده بود؛ بدون آنکه کسی آنها را دیده باشد. وقتش بود تا آنها را درجایی به نمایش بگذارم که بازدیدکننده هنری زیادی دارد و از هنر آگاهی خوبی دارند و خانه هنرمندان چنین جایی بود.»
وی همچنین درباره مخاطبان هدف این نمایشگاه و بازخوردهای مخاطبان از آن بیان کرد: «قشر علاقهمند به هنر مفهومی و انتزاعی ازجمله مخاطبان این نمایشگاه هستند. تاکنون بازخورد بسیار خوبی از مخاطبان گرفتهام که نکته مثبتی است. البته خوشحالم که اقشار مختلف مردم، طبقات و فرهنگهای گوناگون از این نمایشگاه بازدید و اکثریت آنها نسبت به آثار ابراز رضایت داشتند.»
این نقاش در بخش دیگری از صحبتهایش با مثبت خواندن همکاری با خانه هنرمندان ایران گفت: «در این فرصت تلاش کردم به دغدغههای روز با دیدگاهی بینالمللی و چند فرهنگی، با توجه به سنتهای غنی و دیدگاههای متنوع بپردازم و درعینحال، آثار روح عالمانه شرقی خود را نیز حفظ کنند. به صورتی که فکر را تحریک، موضوعها را نقد و بررسی و نهایتاً احساس شگفتی را برانگیزاند. نهایتاً نمایشگاه «از رنگ به عشق و فریاد» دعوتی به پیوستن شما به من در این سفر هنری است. جایی که از مرزها میگذریم و فرهنگها را به هم پیوند میزنیم و گفتوگوها را آغاز میکنیم. این جشنی خواهد بود تا از ظرفیت نامحدود خلاقیت و قدرت به هم پیوستن همه با یکدیگر بهرهمند شویم.»
یادآور میشود، در بخشی از توضیح این نمایشگاه آمده است: «از شما دعوت میشود با راویهای داستانهای هنری و احساسات انسانی همراه شوید. این قصهها همانند فرشی تنیده شده از رنگها به عشق و غم، به احساسات و ایدهها پرداخته و باغم و خوشی ترکیبشده است. در اینجا آمیزشی از هنر مفهومی در قصه تنیده شود، که در آنها از سبکهای متنوع همچون اکسپرسیونیسم، آبستره، مینیمالیسم و پاپ آرت بهره برده شده است. قصههایی بعضاً متنوع و متضاد که بیانگر رابطه انسان با خویش است و به نمایش درآمدهاند تا به موضوعهایی مانند رابطه انسان با خود، محیطزیست، اساطیر و افسانهها و ماورای خویش بپردازد.
منبع: پانا